CORNERS LIVE je neprestano rastući on-line prostor za CORNERS projekte i radove. Kroz ovu inovativnu platformu možete saznati što se događa s CORNRES projektima i ukljućiti se u kreativnu CORNERS zajednicu.


facebook_corners_live5

Ponosni smo što u ovoj ranoj fazi nastanka možemo predstaviti platformu CORNERS LIVE, koja će rasti zajedno s radovima i umjetničkim projektima produciranim i predstavljenim putem projekta CORNERS u razdoblju od naredne tri godine. Platforma se trenutno sastoji od dva glavna djela – inovativne vizualne platforme za predstavljanje priča te radio programa koji se kontinuirano emitira 24 sata dnevno.

Na platformu se možete spojiti uz pomoć većine browsera, a uskoro ćemo izraditi i aplikaciju zahvaljujući kojoj ćete nam se moći priključiti i putem mobitela i tableta. No – sve je to tek početak. Platformu nastavljamo razvijati kako bi u konačnici postala digitalnom ekstenzijom svega što se događa u okvirima CORNERSa. Izradit ćemo verzije platforme za predstavljanje u galerijskim i javnim prostorima, kao i radio-prijenos uživo, ne bi li CORNERS uvijek bio dostupan i up-to-date.

Također nam je važno da CORNERS LIVE ostane platforma puna svježih i uzbudljivih sadržaja, pa nastojimo pronaći nove načine uključivanja publike u naš projekt. Želja nam je s vama koji ste online podijeliti iste stvari koje naši umjetnici dijele s publikom in situ. Kako bi nas pratili, uključite radio OVDJE, a OVDJE s vremena na vrijeme provjerite nove priče nastale u sklopu CORNERSa.

Prva priča koju smo izradili je Put yourself in my place.

Na Radio CORNERS pratite intervjue, sound art, glazbene sadržaje, field recording i druge stvari koje su snimili CORNERS umjetnici i ljudi koje smo sreli tijekom projekta. Raspored emitiranja možete pogledati OVDJE.

Annual Archive

Annual Archive

Annual Archive

PRETRAŽI ARHIV