Autori izložbe: Janez Janša, Janez Janša i Janez Janša
Sudionici okruglog stola: Snježana Prijić Samardžija, Branko Franceschi, Aldo Milohnić; moderator: Davor Mišković

Janez Janša, Janez Janša i Janez Janša se ovom izložbom  posvećuju pitanju politike slikarstva. Projekt Potpis sastavljen je od 27 slika koje je po narudžbi Janši naslikao Viktor Bernik. Na svakoj od njih nalazi se potpis Janeza Janše. Slike su složene u devet triptiha, a svaki triptih čini kombinaciju vlastoručnih potpisa autora projekta Janeza Janše, Janeza Janše i Janeza Janše.

Uz izložbu će biti predstavljena i knjiga Potpis u kojoj su svoje eseje objavili Petja Grafenauer i Miško Šuvaković. Petje Grafenauer u svom tekstu upozorava da ovaj slikarski projekt postavlja pitanje o autorstvu koje je u suvremenom poimanju izrazito individualno i shvaćeno kao izraz djela umjetničkog genija. Miško Šuvaković se pak u svom eseju bavi pitanjem organizacije poimanja i oznčavanja tj. komunikacijskim i identifikacijskim posredovanjem imenom.

Povodom izložbe Potpis organiziramo i okrugli stol pod naziviom Potpis na kojem ćemo pokušati progovoriti upravo o pitanjima naznačenim u knjizi i izložbi Potpis, dakle o pitanju  imena, procesu imenovanja i identifikacijskog posredovanja putem imenovanja. Na okruglom stolu će govoriti filozofinja Snježana Prijić Samardžija, povjesničar umjetnosti Branko Franceschi i sociolog Aldo Milohnić. Okrugli stol moderirat će Davor Mišković.