TOOLKIT OF CARE

– o projektu


TOOLKIT OF CARE (TOC) je međunarodni projekt koji vodi interdisciplinarna skupina kreativnih praktičara, akademika, istraživača i umjetničkih organizacija specijaliziranih za kreativne tehnologije, s velikim iskustvom u proizvodnji i širenju ove vrste znanja diljem Europe i svijeta, koji su se okupili kako bi formirati “kritičnu mrežu skrbi”. Mreža surađuje kako bi podijelila svoju zajedničku stručnost i tehničko znanje koje se koristi na kreativne načine, u svrhu razvoja znanja i metodologija skrbi. Glavni cilj je proizvesti dobro formuliran i integriran TOOLKIT OF CARE koji uključuje članke, prototipove, audiovizualnu dokumentaciju, tehničke priručnike, teorijske analize i podatke. Priručnik će djelovati kao model uspješnog dijeljenja znanja i stručnosti.


PROGRAMI I AKTIVNOSTI:
COST (European Cooperation in Science and Technology)
Financira Europska unija

Projekt je financiran od strane organizacije COST – European Cooperation in Science & Technology pod oznakom TOOLKIT OF CARE (TOC), CA21102.

COST (European Cooperation in Science and Technology) je organizacija koja omogućuje istraživačima i inovatorima da uspostave vlastite istraživačke mreže u širokom rasponu znanstvenih tema, pod nazivom COST Actions, osiguravajući financijska sredstva za znanstvenu suradnju u formi konferencija, sastanaka, škola za obuku i znanstvenih razmjena.