NOVO: Pošto je dio prijavljenih sudionika javio da ipak neće moći sudjelovati, primorani smo odgoditi ovu radionicu za početak 9. mjeseca…

 

U sklopu programa “3N – Napusti normalne naprave” u okviru projekta Žiroskop, od 3. do 5. srpnja u Omladinskom kulturnom centru Palach održat će se radionica izrade jednostavnih robota, koju će u organizaciji Drugog mora voditi Gregor Bogdanović i Mateo Marcelić.

Radionica je predviđena za samo 8 polaznika pa svoje prijave čim prije pošaljite na e-mail adresu plinuxx@gmail.com.

Polaznici će učiti osnove 3D printanja i razvojnog sustava Arduino i Raspberry Pi, te stvoriti vlastiti programski kod koji pokreće različite senzore i mehaničke dijelove robota. Uđite u svijet elektronike i robotike na jednostavan i zabavan način!

Na radionicu je potrebno donijeti vlastiti laptop.
 
Radionica će se održati u petak, 3. srpnja od 17 do 20 sati, te u subotu i nedjelju, 4. i 5. srpnja od 10 do 17 sati.

 

 
Nositelj projekta Žiroskop je Udruga Drugo more, a partneri na projektu su Grad Rijeka, Savez udruga Molekula, Udruga Filmaktiv, Udruga Ri Rock i Udruga Prostor plus. Svrha projekta je razvoj i osnaživanje civilno-javnog partnerstava u upravljanju prostorima Filodrammatice i Omladinskog kulturnog centra Palach.

Projekt ukupne vrijednosti 2.416.102,66 kuna financira Europska unija s 2.053.687,26 kuna u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda, i sufinancira Ministarstvo kulture Republike Hrvatske u iznosu od 362.415,40 kuna.

Sadržaj ove komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Drugo more.

Organizacija programa je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda
 

Annual Archive

Annual Archive

Annual Archive

PRETRAŽI ARHIV