Create to Connect -> Create to Impact


Create to Connect -> Create to Impact (CtC -> CtI) je nastavak projekta Create to Connect (CtC) koji je 2013. godine pokrenulo deset europskih kulturnih organizacija (i tri suradničke organizacije) iz područja izvedbenih umjetnosti u svrhu stvaranja snažnih i dugotrajnih veza među umjetnicima, kulturnim radnicima, istraživačima i publikom. Projekt traga za novim produkcijskim modelima koji će na nove i inovativne načine poticati publiku na sudjelovanje, i stvarati nove javne prostore za dijalog i participaciju.

S pet novih partnera i jednom suradničkom organizacijom, fokus je sada pomaknut s izgradnje publike na stvaranje utjecaja – na značaj i vrijednost koje naš rad može proizvesti u smislu promjene, inovacije, osnaživanja i emancipacije.

Glavne aktivnosti projekta CtC -> CtI usmjerene su na umjetničko stvaralaštvo: Space to Connect kroz upotrebu umjetničkih alata stremi prema promjeni korištenja prostora, unutar i izvan kazališta; Create to Connect je (ko)produkcijska linija koja nastoji primijeniti nove modele kolektiviteta na procese produkcije; Adapt to Connect želi prilagoditi zajednički rad partnera specifičnim lokalnim kontekstima, dok Working Encounters povezuje umjetnike, kulturne radnike, istraživače i studente u razmjeni znanja i ideja o pojmu „ljudi“.

Projekt je započeo u rujnu 2018. godine i trajat će do 31. rujna 2022. godine.

→ www.ctc-cti.eu

Annual Archive

Annual Archive

Annual Archive

PRETRAŽI ARHIV