Pokažite svoje neobične naprave

Sajam 3N, Filodrammatica, uradi sam, sajam S prvog Sajma 3N u Filodrammatici 2016. godine (foto: Tanja Kanazir)

Drugo more poziva umjetnike, DIY entuzijaste i izumitelje na sudjelovanje u četvrtom po redu Sajmu neobičnih naprava – 3N, koji će se u okviru programa Žiroskop održati u velikoj dvorani riječke Filodrammatice, u popodnevnim satima 4. i 5. rujna 2020. godine.

S ciljem promicanja DIY entuzijasta i njihovog uradi-sam rada, Sajam 3N djeluje kao katalizator novih pristupa u upotrebi tehnologije za invencije u području umjetnosti, mehanike, elektronike i programiranja. Događaj je to koji na jednom mjestu okuplja neobične naprave i koji kroz interaktivne instalacije i audio-vizualne izvedbe nastoji potaknuti drugačiji pogled na suvremenu tehnologiju.

 

Ove godine pozivamo izlagače iz cijele Europe i Hrvatske da prezentiraju vlastite izume, instalacije i DIY uređaje. Poziv je otvoren umjetnicama, izumiteljima, kolektivima, organizacijama, hakerima i svima koji djeluju na području uradi-sam inovacija.
 
Troškove putovanja, smještaja i honorara pokriva Drugo more.
 
Rok za prijavu je 15. kolovoza. Sve prijave će biti pregledane do 20. kolovoza, a izabrani izlagači bit će obaviješteni putem email-a.
 
Prijave moraju sadržavati opis rada (do 150 riječi), fotografiju i/ili video snimak rada. Prijave šaljite na e-mail adresu 3Nfair@gmail.com.

 

Više o prošlim izdanjima Sajma 3N doznajte ovdje.

 

 
Nositelj projekta Žiroskop je Udruga Drugo more, a partneri na projektu su Grad Rijeka, Savez udruga Molekula, Udruga Filmaktiv, Udruga Ri Rock i Udruga Prostor plus. Svrha projekta je razvoj i osnaživanje civilno-javnog partnerstava u upravljanju prostorima Filodrammatice i Omladinskog kulturnog centra Palach.

Projekt ukupne vrijednosti 2.416.102,66 kuna financira Europska unija s 2.053.687,26 kuna u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda, i sufinancira Ministarstvo kulture Republike Hrvatske u iznosu od 362.415,40 kuna.

Sadržaj ove komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Drugo more.

Organizacija programa je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda
 

Annual Archive

Annual Archive

Annual Archive

PRETRAŽI ARHIV