Kakva ti je bila predstava?

Ina Sladić: Ola

Trodnevna radionica britanskog dramaturga i umjetnika Busha Hartshorna na temu davanja i primanja umjetničkog feedbacka (povratnih informacija) namijenjena je plesačima, koreografima, glumcima, ali i umjetnicima iz drugih područja i angažiranoj publici, a održat će se od 24. do 26. listopada u Omladinskom kulturnom centru Palach, u trajanju od 10 do 16:30 sati.
 
Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz prethodnu obaveznu prijavu e-mailom na info@drugo-more.hr (pošaljite ime, prezime i broj mobitela). Broj polaznika je ograničen.
 
Budući da se održava za vrijeme njegovog trajanja, polaznici radionice dobit će festivalsku ulaznicu za Zoom Festival 2019, s kojom mogu besplatno gledati sve predstave na programu! (festivalska ulaznica se ne odnosi na Zoom Festival BIS glazbeni program).

 
Radionica se bazira na osnovnim načelima nenasilne komunikacije (NVC) i neuro-jezičnom programiranju (NLP) koji mogu biti primjenjivi u brojnim profesionalnim i privatnim situacijama. Na radionici će se raditi na uvodu i praktičnim primjerima pružanja feedbacka koji se temelje na metodologiji kritičkog odgovora američke koreografkinje Liz Lerman

Rezultat radionice je povećana svijest uloge i vrijednosti feedbacka u razvoju umjetnika. S većom jasnoćom razumijevanja povećava se samopouzdanje u djelovanju, kao i svijest o naravi umjetničkog procesa.

Dosadašnje radionice rezultirale su i većim smislom za odgovornost i davanjem pravilnih sugestija i kritika na neki umjetnički rad.

 

Bush Hartshorn je dramaturg, performer, community umjetnik i umjetnički direktor. Radio je u različitim okruženjima diljem Europe. Trenutno je ravnatelj umjetničkog razvoja u Nacionalnom centru za plesnu umjetnost Dance Base u Edinburghu i plesni direktor Teatra Sardegna u Cagliariju na Sardiniji.
burt hartshorn

Annual Archive

Annual Archive

Annual Archive

PRETRAŽI ARHIV