Prilog portala Moja Rijeka

Zoom festival 2019 je prilika za prvi BIS  razigrani glazbeni program koji prati različite ne-glazbene umjetničke događaje  na kojem će nastupiti Balkan beat gypsy punk bend bend MAiKA i DJ-ica Kasja!

Foto: Petra Šporčić / Drugo more (Flickr galerija)

Koncert će se održati u subotu, 26. listopada u Omladinskom kulturnom centru Palach. Vrata se otvaraju u 20 sati, glazbeni program kreće Kasjinim nastupom u 21 sat, dok će bend MAiKA nastupiti u 23 sata.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti na stranici mojekarte.hr ili sat vremena prije na mjestu izvedbe!

 

Muzički projekt MAiKA je novi fenomen na domaćoj sceni. Srpsko/hrvatsko/crnogorski bend svojom autentičnom kombinacijom Balkana, hitičnih melodija i furiozne energije živih nastupa nastavlja oduševljavati festivalsku publiku, ali i strane booking agencije!

Ovaj neobičan bend koristi harmoniku, saksofon, trubu i dva ženska vokala u kombinaciji s razuzdanim ritmovima i elektronskim efektima. Svojim šarmom i divljom energijom MAiKA će osvojiti svaku binu, vaše srce, i natjerati vas da plešete dok ne padnete s nogu!

Bend MAiKA pratio je čuveni bend Gogol Bordello na istočnoeuropskoj turneji, a svojim je pojavljivanjem na jednom od najvećih engleskih festivala BOOMTOWN FAIR (Gorillaz, Die Antword, Limp Bizkit) osvojio srca publike i produžio turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu. U siječnju 2019, godine bend MAiKA je jedini bend s ovih prostora odabran da nastupi na najprestižnijem showcase festivalu EUROSONIC.

WEB  BANDCAMP FACEBOOK INSTAGRAM

  

 


  

Kasja, Zoom festival 2019Za zagrijavanje i rashlađivanje bit će zadužena mlada riječka DJ-ica Kasja!

Kasja je djevojka koja je u zadnjih par mjeseci brčnula noge u glazbenoj selekciji u klubovima poput Života, Crkve, Kotača (Pu), u tunelima ispod Rijeke, i na recentnom eventu u organizaciji Rijeke 2020 na miloj nam Harteri, uz imena kao što su Elena Colombi i Dr. Rubinstein. Još uvijek iskušava žanrovski teren s naglaskom na house, no bez straha od zavirivanja u electro, genreless industrijske dubine.

Čujmo i počujmo što ovaj put ima za reći!

 

 


Koncert je glazbeni dio desetog izdanja festivala izvedbenih umjetnosti Zoom, koji će se održati od 23. do 29. listopada na više lokacija u Rijeci.

Više o programu Zooma potražite na ovoj poveznici.

 

 

Annual Archive

Annual Archive

Annual Archive

PRETRAŽI ARHIV