Prostor Plus u suradnji s Vijećem mladih Benčić nastavlja edukaciju s djecom školskog uzrasta, kroz koju polaznici osmišljavaju festival izvedbenih umjetnosti – cirkusa i suvremenog plesa.
 
Radionica upoznavanja s dizajnom, troškovnikom i pozivom za umjetnike/ce poslužit će kao uvod koji priprema polaznike za proces selekcije umjetničkog programa, a provodi se u sklopu projekta Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci. Radionica se održava od ponedjeljka do srijede, od 8. do 10. srpnja od 9 do 15 sati u Studiu Kamov (Križanićeva 6a, Rijeka).
 
Radionica je besplatna, a djeci će biti osiguran topli obrok. Prijave su otvorene do nedjelje, 7. srpnja 2019. ili do popunjavanja predviđenog broja mjesta na radionici. Dodatne informacije i formular prijave pronađite na ovoj poveznici, no požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen!

Iz Prostora Plus poručuju:

“Stiglo je ljeto, a to naravno znači da je vrijeme za našu ljetno školu. Kao što smo najavili, suradnja s Vijećem mladih Benčić se nastavlja i hrabrim koracima idemo prema našem festivalu izvedbenih umjetnosti – cirkusa i suvremenog plesa!

Prije svega, naš festival mora dobiti svoje ime, boje i oblike, tako da ćemo se ovaj puta družiti s dizajnerom Markom Butorcem koji će nam približiti svijet dizajna i oblikovanja. Zajedničkim idejama doprinijeti ćemo finalnom izgledu plakata i promotivnih materijala.

Uz to moramo se pobrinuti za program našeg festivala, tako da ćemo na ljetnoj školi pripremiti poziv za izvođače koji će biti otvoren sve do rujna!

Pridružite nam se na još jednoj avanturi!”

 
U snimci emisije Žiroskop na Radio Korzu poslušajte kako je bilo na radionici:

 

Nositelj projekta Žiroskop je Udruga Drugo more, a partneri na projektu su Grad Rijeka, Savez udruga Molekula, Udruga Filmaktiv, Udruga Ri Rock i Udruga Prostor plus. Svrha projekta je razvoj i osnaživanje civilno-javnog partnerstava u upravljanju prostorima Filodrammatice i Omladinskog kulturnog centra Palach.

Projekt ukupne vrijednosti 2.416.102,66 kuna financira Europska unija s 2.053.687,26 kuna u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda, i sufinancira Ministarstvo kulture Republike Hrvatske u iznosu od 362.415,40 kuna.

Sadržaj ove komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Drugo more.

Organizacija programa je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda
 

Annual Archive

Annual Archive

Annual Archive

PRETRAŽI ARHIV